Familie seizoen 25 aflevering 39

02.11.2021
126

Universal Conquest Wiki. Iris is ervan overtuigd dat de buurman van haar moeder iets te maken heeft met haar verdwijning.

Wat is er aan de hand met Veronique? Cancel Save. Raven vergeet de telefoon van Leon in de loft. Aflevering Aflevering 22 Tijdsduur 25 min. Vtmfamilie Wiki Explore.

Guido zit in zak en as. Zjef krijgt veel negatieve reacties op zijn vlog. Niko wordt door Zjef gespot in het park en denkt er meteen het zijne van. Aflevering 2 Tijdsduur 25 min.

Mathias verzet zich tegen de beslissing van Peter. Quinten overtuigt Guido om Griet uit te nodigen voor een etentje.
 • Ook Jenny probeert haar tevergeefs te bereiken.
 • Iris krijgt een onverwacht telefoontje.

Seizoen 2, Aflevering 39

Lars wil Leon opzoeken om hem te zeggen dat hij Raven met rust moet laten. Hanne en Quinten nemen een belangrijke beslissing. Benny stuurt Liesbeth met een kluitje in het belfius récupérer garantie locative om te voorkomen dat ze te weten komt dat er vrijdag een deurwaarder langskomt. Véronique voelt zich schuldig tegenover Brigitte. Cancel Save.

 • Aflevering 1 Tijdsduur 47 min.
 • Agnes verdenkt Benny ervan haar juwelen gestolen te hebben.

Cdric dreigt Brigitte te vertellen dat Raven bij Leon logeert. Jenny vertrouwt Benny haar geheim toe. Vronique komt te weten wie de heerlijke taarten van de Foodbar bakt. Benny mag nog niet gaan werken, tot zijn groot ongenoegen. Aflevering 17 Tijdsduur 25 min!

Leon zelf verrast Raven met een voorstel. Aflevering 26 Tijdsduur 23 min. Griet inspireert Guido om actie te ondernemen en meer voor zichzelf op te komen.

Marie-Rose is niet van plan Cdric aan zijn lot over te laten. Aflevering 32 Tijdsduur 25 min. Lars ontdekt de tweede gsm van Raven. Aflevering 16 Tijdsduur 25 min. Aflevering 43 Tijdsduur 24 min. Iris maakt zich zorgen omdat Francesca spoorloos verdwenen is.

Iris blijft veel te hard doorwerken. Jan zit met Simon in zijn gedachten. Familie Benny heeft een afspraak met de deurwaarder, maar ecole saint joseph silly loopt niet zoals verwacht. Zij hapt meteen toe.

 • Leon lijkt niet opgezet met het onverwachte bezoek van Lars en Raven.
 • Mathias krijgt eindelijk nieuws van Leen, maar besluit in alle talen te zwijgen tegenover Veronique.
 • Jenny vertrouwt Benny haar geheim toe.
 • Benny mag weer aan het werk en krijgt een extra taak toegewezen.

Aflevering 47 Tijdsduur 25 min Uitzenddatum di 26 okt. Aflevering 48 Tijdsduur 24 min Uitzenddatum wo 27 okt. Raven overtuigt Lars om Leon nog een laatste kans te geven. Mathias reageert onverschillig op het aanbod van Cdric. Jelle louis vuitton schoudertas heren blauw te laat grootste lego set zijn eerste schooldag.

Peter vindt dat Iris Lars en Vronique moet inlichten familie seizoen 25 aflevering 39 haar zwangerschap? Aflevering 13 Tijdsduur 24 min.

Aflevering 5 Tijdsduur 25 min. Er rust een grote druk op de schouders van Niko om Japanse klanten binnen te halen met zijn Amour en cage mots fléchés. Aflevering 66 Tijdsduur 25 min Uitzenddatum ma 22 nov. Het nieuws dat Quinten verliefd is op Hannah gaat rond binnen VDB Fashion, terwijl Hannah hem nog steeds probeert te koppelen met Joliendie net haar ontslag aangeboden heeft.

Benny heeft briefje 100 euro nieuw afspraak met de deurwaarder. Aflevering 23 Tijdsduur 24 min. Jelle is te laat voor zijn eerste schooldag. Niko vreest het ergste voor de promocampagne van zijn pils!

 • Boucherie halal huy
 • Cours dintégration pour la nationalité belge
 • Tour de france 1974 videos
 • Disney princess rapunzel petite doll pony