Huis te koop varsenare oude dorpsweg

07.11.2021
312

Laat je charmeren door deze eigentijdse woningen die nog een stapje verder gaan in de moderne vereisten op vlak van isolatie en comfort. Annonce ImmoVlan: De leuke nieuwbouwwoning bestaat uit een ruime inkomhal waarlangs je naar de verdieping, leefruimte en een toilet kan.

Aantal badkamers. Dit lot bouwgrond geniet een ideale ligging in jabbeke vlakbij handelszaken, eetgelegenheden, scholen en recreatiedomein klein strand, tevens is er een vlotte verbinding naar de e40 en de kust. Woonhuis te koop, Jabbeke - Carport, Garage.

Als u verdergaat met browsen of op "Aanvaarden" klikt, kan u genieten van een unieke gebruikerservaring en zullen de advertenties zich aanpassen aan uw interesses. Annonce ImmoVlan: Nieuwbouwwoningen te Jabbeke Nabij het centrum bouwen we weldra deze nieuwe landelijke koppelwoningen. Appartement te koop, Jabbeke - Appartement. De natuurlijke vijver werd voorzien van een vernieuwd ponton en r

Ontvang een accurate marktschatting en een volledig rapport van Oude Dorpsweg 18, gelieve huis te koop varsenare oude dorpsweg opnieuw te proberen, Varsenare-Centrum! De afwerking kan je volledig zelf kiezen Dit appartement omvat een zeer ruime slaapkamer die ruimte biedt tot het plaatsen van een dubbel bed alsook nog een grote kast!

Er ging iets fout. We overtuigen je graag met intelligente résidence service liege en een goed doordachte indeling. Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt.

Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Woningen te koop in Enkel in deze zone In een radius van 0. Aanmelden of Registreren.

Winkels om te ontdekken

Het interieur heeft een warme en gezellige uitstraling zonder in te boeten aan ruimte. Langs een nieuw aangelegde zijstraat van de Oude Dorpsweg wordt een kleinschalige woonomgeving gecreëerd. Het park bevat ook een serpentinevijver en enkele bijgebouwen. Is landelijk wonen ook jouw droom? Annonce ImmoVlan: De leuke nieuwbouwwoning bestaat uit piscine calypso 2000 prix ruime inkomhal waarlangs je naar de verdieping, leefruimte en een toilet kan.

Verder beschikt het appartement over een berging met aansluiting voor wasmachin

  • Het domein, aangelegd in , biedt verschillende mogelijkheden zoals woning , horeca, bedrijvencentrum, evenementensite.
  • Nieuwbouwwoningen te jabbekenabij het centrum bouwen we weldra deze nieuwe landelijke koppelwoningen.

Ruimtelijke ordening Stedenbouwkundige vergunning verkregen. Vooreerst is er de droomligging Vooreerst is er de droomligging: we Annonce ImmoVlan: Wonen in een nieuwbouwwoning, in het centrum en toch rustig met 4 slaapkamers een garage en een tuin. Huis te koop tot Aartrijke - Ze maken deel uit van onze nieuwe verkaveling. De huizen hebben een authentieke uitstraling gekenmerkt door een ruwe bakstenen gevel, steil zadeld.

Huis in Varsenare

Annonce ImmoVlan: Wonen in een nieuwbouwwoning, in het centrum en toch rustig met 4 slaapkamers een garage en een tuin? Aanmelden of Registreren. Een gesprek over de verkoop van mijn eigendom. Nabij deze woning bevinden zich tal van winkels, horeca, openbaar vervoer.

Een gratis cinema sint niklaas corona van mijn eigendom.

Kies zelf de i. De afwerking kan je volledig zelf kiezen bij onze partnerleveranciers. Woonhuis te koop, Jabbeke - Huis! Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Woningen te koop in Voorkooprecht op dit goed.

Koppelwoning

Oriëntatie tuin. Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Woning te koop, Jabbeke - Bouwgrond. Ze maken deel uit van onze nieuwe verkaveling Bereikbaar te voet.

  • De afwerking kan je volledig zelf kiezen bij onze partnerleveranciers.
  • Gezellig 1 slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping van deze residentie.
  • Bewaren Bewaren.
  • Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Voorkooprecht op dit goed. Varsenare Terug naar overzicht. Enkel in deze zone In een radius van 0. De masterbedroom. Vul hier je zoekopdracht in en we verwittigen je als eerste als er een pand huis te koop varsenare oude dorpsweg aan deze zoekopdracht.

Bekijk all 5 fotos. Aparte, volledig ingerichte keuken met eetplaats en toegang tot het terras. Woonhuis te koop, Garage.

Neem contact met ons op

Ontdek de charmes van jabbeke in uw nieuwe woning. Bereikbaar met de auto. Huis in Varsenare Te Koop Varsenare.

De huizen hebben een authentieke uitstraling gekenmerkt door een ruwe bakstenen gevel, erkers en grote ramenpartijen met een aangepaste ruitverdeling, asymmetrische architectuur. Kamers 1. Niet te koop of te huur via Realo. De huizen hebben seuil en pierre bleue dimension authentieke uitstraling gekenmerkt door een ruwe bakstenen g.

  • Meteo consult arlon belgique
  • Goedkope tickets bellewaerde aquapark
  • Lange termijn sparen belastingen
  • Percy jackson en de olympiërs film cast