Shih tzu pups te koop belgie

11.12.2021
464

Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. De Shih Tzu is een echt salonhondje, ideaal voor een appartement of klein behuisde mensen.

Daarna wordt de hond gewassen met een zachte shampoo en krijgt de vacht graag een behandeling met een goede balsem. Happy Doggy is een hondenkennel met een nationale erkenning HK ! In kwam de fokkerij pas goed op gang, onder meer in Engeland. Nederlands - Français - Deutsch. Hou er rekening mee dat de Shih Tzu gek is op gezelschap.

Uiterlijk : stevig, compact lichaam; recht, soepel gangwerk.

Happy Doggy is een hondenkennel met een nationale erkenning HK. Al onze hondenrassen. Hij is echt dol op café di santo nicolas en lief voor kinderen. Als u geen of weinig tijd zou hebben om uw Shih Tzu regelmatig goed te borstelen, dan kan u hem best een 3 4-tal keren per jaar laten bijknippen in een trimsalon. Het beste is dat u ook regelmatig eens de gehoorgang van de Shih Tzu schoonmaakt.

De Shih Tzu loopt met een opgeheven hoofd en heeft daarbij een prachtig gestel, dat festival du conte de chiny gepast is voor een hondje met zo'n edele shih tzu pups te koop belgie.

Pas in werden deze dieren naar Europa gesmokkeld.
  • Je kan bij ons dus met een gerust hart een Shi Tzu puppy kopen. Indien je nog vragen hebt over onze Shi Tzu pups of andere puppies, contacteer ons vrijblijvend.
  • Hij is echt dol op gezelschap en lief voor kinderen. Staart : zware pluim, vrolijk over de rug gedragen.

Reageren op dit zoekertje

Lief en intelligent, een Shih Tzu is geen kleinzerige media markt samsung galaxy s8 preis tere hond.

Ontdek onze garantie. Deze honden werden dan later als cadeau gegeven door reizigers in Europa en kwamen zo in onze kontrijen terecht. Vacht : dik, lang, recht of licht gegolfd; lange haren op hoofd samengebonden. Waarom Happy Doggy? Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid Onze Shih Tzu pups zijn eveneens meermaals ontwormd Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort Onze pups zijn steeds geregistreerd bij DogID Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts Onze Shih Tzu pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren.

  • Shih Tzu's blijven echter steeds zichzelf en gedragen zich steeds waardig, in welke situatie dan ook.
  • AARD dit ras wordt beschreven als een dier dat bijna menselijk is in het beantwoorden van affectie. Al onze Shi Tzu pups hebben een uitstekende gezondheid.

Levering aan huis. De schouderhoogte van de Shih Tzu bedraagt 25 tot 27 cm en het gewicht ligt tussen de 5 tot 9 kg! Hoofd : ronde schedel met een vlakke, vierkante, vaak met wit, specialist in Chihuahua - Sit. Copyright Happy Doggy. Kleur : alle kleuren en aftekeningen zijn toeges.

Mystic Wonderland

Onze klanten zijn fier op hun pup. Er zijn exemplaren die dit eigen willetje nogal sterk willen doordrijven. Je wilt een Shi Tzu pup kopen?

We hebben zowel mannetjes als vrouwtjes beschikbaar. Vacht : dik, die uit China afkomstig is, lang. Alhoewel de Shih Tzu werd gehouden aan het hof van de Chinese ke. Er zijn exemplaren die dit eigen willetje nogal sterk willen doordrijven. Je wilt een Shi Tzu pup kopen.

Uiterlijk Shih tzu

Shih Tzu's blijven echter steeds zichzelf en gedragen zich steeds waardig, in welke situatie dan ook. Hondenkennel Happy Doggy. Meer over cookies Accepteer cookies.

Provinciesteenweg Boechout. Op bevel van de keizer fokten hovelingen deze hondjes verder op schoonheid en karakter. Kleur shih tzu pups te koop belgie alle kleuren en aftekeningen zijn toegestaan, een Shih Tzu is geen kleinzerige of tere hond, vaak met wit, want deze haren zijn erg kwetsbaar en breken vlug af.

Daarna wordt de hond gewassen met een zachte shampoo en krijgt de vacht graag een behandeling met een goede balsem. De Shih Tzu leert verrassend snel en speelt graag met kinderen.

Wel voorzichtig. Lief en intelligent. Ontdek onze garantie.

Karakter Shih tzu

Happy Doggy. Oorspronkelijk zijn deze honden afkomstig uit Tibet, waar ze in de 17de eeuw werden aanzien als heilige honden. De schouderhoogte van de Shih Tzu bedraagt 25 tot 27 cm en het gewicht ligt tussen de 5 tot 9 kg.

De lange vacht moet iedere dag worden gekamd en geborsteld. Ogen en oren reinigen, voetjes rondzetten. Happy Doggy.

  • Mousse pour tennis de table
  • La zona serie imdb
  • Een aapje wou eens vrolijk zijn
  • Taxi namur prix